The Mary Wallopers

The Mary Wallopers

16 SEPTEMBER: STOCKHOLM | BAR BROOKLYN

BOKA BILJETT

Politik, punk och party – de hyllade, irländska folkmusik-trubadurerna i The Mary Wallopers kommer äntligen till Sverige.

De irländska bröderna Charles och Andrew Hendy bildade tillsammans med vännen Seán The Mary Wallopers år 2016. De gjorde sig snabbt kända med sin stökiga och punkiga tolkning av irländsk folkmusik – som de uppträdde med i livestreams under pandemin.

När tiden sedan kom för faktiska livespelningar gav de sig ut på vägarna som en ensemble om sju personer, utrustade med attityd, sattyg, politisk udd och total spelglädje. Tänk grupper som The Pogues och The Dubliners, fast för en ny generation. Själva har de nämnt den irländske punkpoeten Jinx Lennon som ett av bandets största inspirationskällor.

Gruppens frontman Charles Hendy har också sagt att The Mary Wallopers är en ”reaktion på fattigdom”. Men trots det politiska allvaret i gruppens texter, som behandlar sådant som armod, kolonialism och irländska generationstrauman, så skrattar de problemen och makten i ansiktet med sin stökiga och underhållande musik. Muntert sattyg, sex och spelningar som är som vilda dryckesslag är deras terapi.

Om biljettköp till The Mary Wallopers:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Bar Brooklyn | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 185 kr + avgifter
    Åldersgräns: 20 år (18 år med förköpsbiljett)

    Biljetter Biljetter