The Lumineers

The Lumineers
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Våren 2005 började barndomsvännerna Wesley Schultz och Jeremiah Fraites att skriva låtar tillsammans och jaga gig i New York. Efter att ha brottats med stadens rika och konkurrenskraftiga musikscen och den orimligt höga levnadskostnaden, så packade de sina väskorna och instrument med sikte mot Denver, Colorado.  Väl på plats började de söka med ljus och lykta efter en ny bandmedlem med hjälp av Craigslist.

Den förste som hörde av sig var cellisten Neyla Pekarek och resulterade snabbt i att trion The Lumineers var född. Wesleys och Jeremiahs tidigare sound slipades runda i kanterna med hjälp av Neylas inverkan och utmynnade i The Lumineers karaktäristiska sound – folkrock med ett stort hjärta, “stampa i golvet”-vänliga melodier och klassiskt popsmideri.

Om biljettköp till The Lumineers:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor