The Lumineers

The Lumineers

Support: Dan Mangan

12 JUNI: STOCKHOLM | ANNEXET

FÅTAL BILJETTER KVAR

BILJETT TILL UPPSKJUTEN KONSERT
Biljetter till den uppskjutna konserten 7 februari 2022 är giltiga till det nya datumet.

The Lumineers var bara fem månader in på en två år lång turné när pandemin bröt ut och allt vändes upp och ner. Det blev starten på deras mest kreativa period någonsin.

Med det självbetitlade debutalbumet och singeln ”Ho Hey” blev The Lumineers en av fanbärarna för den amerikanska indiefolkexplosionen under början av 2010-talet. De gick från underground till toppskiktet av Billboardlistan, sålde platina runtom i världen och blev ett av USA:s mest omtalade liveband. Och då de fyra år senare avtäckte uppföljaren ”Cleopatra” gick den rakt in som etta på den amerikanska albumlistan.

När pandemin slog till och det inte längre gick att turnera befann sig bandets två medlemmar Wesley Schultz och Jeremiah Fraites i en helt ny situation. De hade nyss släppt skivan ”III”, det fanns inga planer på ett nytt album och de hade alldeles för mycket tid över. På varsitt håll började de laborera och plötsligt hade bägge två – helt oplanerat – släppt varsitt soloalbum. Men inspirationen fortsatte att flöda, den gick inte att hejda. Samtidigt hade de hittat ett nytt sätt att hantera den kreativa processen.

Om The Lumineers tre första album var resultatet av två noggranna låtskrivare och musikers tålmodigt strukturerade arbete för att vända och vrida på varje detalj, utgick de i skapandet av deras senaste album från själva essensen – känslan. Istället för detaljerade planer och ändlöst finjusterande vid datorn gjorde de råa mobilinspelningar i Jeremiah Fraites källare. Och först när de grova skisserna var klara tog de in musiker från turnébandet och flyttade in i studion. Resultatet hörs i det direkta anslaget på ”BRIGHTSIDE” – titelspåret på The Lumineers fjärde album, som släpptes i början av 2022.

Fansen har väntat tålmodigt, men i sommar återvänder äntligen de energiska livefavoriterna The Lumineers till Sverige. 12 juni spelar de på Annexet i Stockholm. Räkna med en ordentlig urladdning!

Om biljettköp till The Lumineers:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.com.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Annexet | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Dan Mangan
  Biljettpris: 595 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter till den uppskjutna konserten 7 februari 2022 är giltiga till det nya datumet.  Fåtal biljetter kvar » Biljetter