The KVB

The KVB | Bar Brooklyn, Stockholm | 12 juni
BOKA BILJETT

NYTT DATUM:
Konserten har skjutits upp från 13 februari till 12 juni. Redan köpt biljett till den uppskjutna konserten gäller även till det nya datumet.

The KVB är den brittiska duon som genom att korsa shoegaze, krautrock, post-punk, ambient, electronica och indierock har blivit något av favoritmusikernas egna favoritartband. Nu är de aktuella med sitt sjunde album ”Unity” och en konsert i Stockholm.

Nicholas Woods och Kat Day har varit ett par – både kreativt och förhållandemässigt – i över ett decennium nu. Efter att tidigt under karriären ha släppt sina album via Brian Jonestown Massacre-hjälten Anton Newcombes skivbolag huserar de numera på Invada, som drivs av av Geoff Barrow från Portishead.

Fröet till skivan ”Unity” såddes då The KVB bodde i Spanien. Arbetet fortsatte i parets nya hemstad Berlin, för att sedan slutföras under lockdown i Storbritannien. För första gången jobbade duon med en utomstående producent i form av Andy Savours, som tidigare har arbetat med bland andra My Bloody Valentine, The Arctic Monkeys och Sigur Rós. Resultatet blev ett album som osar av både dystopier och utopier, och som bär på en känsla av rörelse och alienation.

Konserten genomförs med stöd från Kulturrådet.

Om biljettköp till The KVB:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Bar Brooklyn | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 225 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter