The HU

The HU | Debaser Strand, Stockholm | 27 juni
BOKA BILJETT

The HU är bandet som troligen forsat fram i dina flöden. Genom att korsa traditionell mongolisk strupsång med tungt malande metal har de blivit en enorm viral snackis, som har lyfts upp av media runtom i världen.

Bandet bildades i Mongoliets huvudstad Ulaanbaatar 2016 och deras musik bygger på traditionella instrument som Morin Khuur (tvåsträngad hästhuvudfiol), Tovshuur (mongolisk gitarr) och Tumur Khuur (mungiga). Och när de adderar strupsång samt låter dåtid möta nutid, genom att väva in influenser från västerländsk metal, blir det egensinniga resultatet Hunnu Rock.

Efter att under de senaste åren ha arbetat på sitt debutalbum ”The Gereg” samt turnerat flitigt i Asien och Stillahavsregionen drar The HU nu äntligen ut på världsturné. Deras spelning i Stockholm bär stor INTE MISSA-stämpel.

Om biljettköp till The HU:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser Strand | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 275 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter