The Dead Daisies

THE DEAD DAISIES

17 NOVEMBER: GÖTEBORG | VALAND

BOKA BILJETT

Det finns supergrupper – och så finns det SUPERGRUPPER. Det australiska kollektivet The Dead Daisies tillhör den senare sorten. Med ständigt roterande besättning och tillåtande svängrum har bandet blivit något av ett givet depåstopp för rockhistoriens fixstjärnor. Och mitt i denna strida ström av medlemsbyten har medgrundaren, gitarristen och ständige medlemmen David Lowy (Mink, Red Phoenix) stått som en stenstod sedan allra första början.

Bandet bildades 2013, med en musikalisk mission sprungen ur hårdrockens 70- och tidiga 80-tal. Gruppen genomsyras av en intensiv förkärlek till bluesriff och maximala kraftsatsningar i varje led av musiken. Medlemmar med bakgrund i band som Guns N’ Roses, The Rolling Stones, The Psychedelic Furs, Mötley Crüe och Nine Inch Nails har kommit och gått. Och då har vi bara skrapat på ytan av bandets historia. För närvarande utgörs gruppen utöver Lowy av basisten Michael Devin (Whitesnake), gitarristen Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), trummisen Brian Tichy (Whitesnake, Foreigner, Ozzy Osbourne) och sångaren John Corabi (Angora, Scream, Mötley Crüe).

När The Dead Daisies hanterar rocken kan man inget annat än konstatera att ryktet om genrens död är starkt överdrivet. Lowy med vänner får den att låta mer välmående än någonsin.

Om biljettköp till The Dead Daisies:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Valand | Göteborg

    Insläpp:

    Biljettpris: 350 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter