The Amazons

The Amazons
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Redan innan debutskivan släppts hade The Amazons blivit ett av årets mest hyllade band på hemmaplan och under Where’s the Music i Norrköping tilldelades de tidigare i år Viola Beach Memorial Award. 26 september kommer den brittiska kvartetten till Kägelbanan för att frälsa den indierocktörstande Stockholmspubliken.

Är Readingbandet The Amazons 2017-års stora brittrocksuccé? Det mesta talar för det. Efter att ha funnits med på BBC Music Sound of 2017, Q’s Best Breakthrough Act, MTV’s Brand New 2017 och Apple Music’s New Artists 2017 släppte de den självbetitlade debutskivan 26 maj.

Själva verkar The Amazons ta uppmärksamheten med ro. Sedan de singeldebuterade med ”Junk Food Forever” 2015 har kvartetten imponerat mer och mer för varje ny låt som har presenteras. Genom att hämta inspiration från akter som Arcade Fire, Foals och Tame Impala, för att sedan klä musiken i en helt egen kostym har The Amazons hittat ett magiskt recept, som det är omöjligt att värja sig mot.

Efter spelningen på showcasefestivalen Where’s The Music? i Norrköping i vintras är det den 26 september dags för Stockholmspubliken att stifta bekantskap med ett av årets mest omtalade brittiska band.

”One of the most exciting outfits on the live circuit.” – Drowned in Sound

”Sweaty, heavy and ear-piercing.” – NME

”Gonna sound huge.” – Kerrang!

”The most unanimously tipped young guitar band in the UK” – The Observer

Om biljettköp till The Amazons:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor