Tash Sultana

Tash Sultana
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Tash Sultana har haft en explosiv utveckling. 2016 satt Tash hemma i sovrummet och spelade in låtar med en go pro-kamera. Ett gäng virala YouTube-hits och fem år senare är Tash en global superstjärna – både som artist och producent – som säljer ut arenor, åker på stora världsturnéer och headlinar några av världens största festivaler.

Allt började då Tash som treåring fick en gitarr och började lära sig spela på egen hand. Som 13-åring användes falsk-leg för att komma in på klubbarna under deras öppen scen-kvällar och efter skolan började Tash försörja sig som gatumusikant i Melbourne.

Numera behärskar det australiensiska fenomenet tolv olika instrument och har en röst vars register få kan mäta sig med. Under konserterna spelar Tash alla instrument själv. Med hjälp av samplers och loopar byggs varje låt upp till enorma urladdningar, som osar av fest och glädje.

Framdragen av succésingeln ”Jungle” samlade debutalbumet ”Flow State” över en miljard streams och utsågs till Blues and Roots Album of The Year under ARIA Awards hemma i Australien. Vintern 2021 kom uppföljaren ”Terra Firma”, där Tash Sultana tog allt det som var lysande redan på debuten ännu längre.

Om biljettköp till Tash Sultana:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor