Tame Impala

Tame Impala
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Kevin Parker och hans Tame Impala tog med senaste albumet ”Currents” från 2015 steget från kritikerhyllade indiedarlings till världsstjärnor. Låtar som ”Cause I’m a Man”, ”Eventually”, ”The Less I Know the Better” och ”Let It Happen” är alla essentiella för vår tid. Ett kvitto på bandets storhet är att de i år tar det stora klivet till headliner-nivå – först Coachella, sen resten av världen.

Det var med albumet ”Lonerism” från 2012 som världen på allvar började få upp ögonen för det australiensiska rockbandet, ett av få album som kammat hem noterbara 9.0 och etiketten Best New Music hos musikjätten Pitchfork. Deras psykedeliska rötter har sedan begynnelsen varit en röd tråd, oavsett om det hörs i inspelningarna eller visas upp i livesammanhang.

Förväntningarna på bandets kommande album är inget annat än skyhöga, inte minst med tanke på att bandet agerar huvudakt på självaste Coachella. En av vår tids stora indiesuccéer har stått högt upp på önskelistan även bland svenska fans. I sommar är det dags för Göteborg och Gården.

Om biljettköp till Tame Impala:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor