TALK

TALK

13 SEPTEMBER: STOCKHOLM | DEBASER

BOKA BILJETT

Färg, kärlek och passion när den kanadensiske multiinstrumentalisten och sångfågeln äntligen landar på svensk mark.

Innan debutalbumet ens har landat har kanadensaren TALK gjort sig ett namn världen över. Han sköt i väg mot pophimlen redan med debutsingeln “Run Away to Mars” 2021. Ett känslomässigt nödrop, författat mitt i natten, som seglade upp på topplistorna världen över.

Den Ottawa-fostrade multiinstrumentalisten och -begåvningen Nickolas Durocher kan konsten att hantera både piano, gitarr, bas och trummor, såväl som banjo, munspel och mandolin. Och showmanskapet har han fått med blodet, med en far inom filmindustrin och en bror på Broadway.

Med en kraftfull röst och ett flashigt tilltal är TALK redo för de små som stora arenorna. Debutalbumet gräddas i detta nu. Hela färgsprakande paletten utlovas – från intima stycken till praktfulla hymner.

Om biljettköp till TALK:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 260 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år (13+ i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter