Tacocat

Conan
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Tacocat bildades i Seattle 2007 under vad som känns som en helt annan era. Då kretsade det mesta kring MySpace och do it yourself-turnéer. Sedan dess har de byggt upp en hängiven fanskara, som följt dem från obskyra källarspelningar till utsålda konserter på legendariska ställen som The Showbox. Längs vägen har Tacocat fortsatt att leverera hookiga poppunklåtar kryddade med ärlighet, humor och en feministisk utgångspunkt.

Gruppens fjärde album ”This Mess is a Place”, som gavs ut i maj 2019 av Sub Pop, tar sitt avstamp i 9 november 2016. Det var morgonen då USA vaknade upp efter ett presidentval som skulle förändra det mesta. Bakom den trallvänligt popiga ytan resonerar de kring maktstrukturer, privilegierade människor och systematiskt missgynnande. Men de går in i de här frågorna med en uppfriskande dos hopp och energi. Resultatet blir ett nyanserat album som funkar både som euforitrip och som utgångspunkt för djupare diskussioner.

”Most of the time, it feels like taking a joyride with four bonafide party experts egging you on as you drunk-text an ex.” – Pitchfork

Om biljettköp till Tacocat:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor