St. Paul & The Broken Bones

St. Paul & The Broken Bones
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

St. Paul & The Broken Bones hade inte gjort en enda spelning innan de släppte den egenutgivna debut-EP:n “Greetings from St. Paul and The Broken Bones”. EP:ns retrosouliga anslag väckte omedelbart skivbolagens intresse. Men det var under de konserter som följde utgivningen som gruppen verkligen stack ut. Fem år senare rankas oktetten från Alabama av många som ett av världens allra bästa liveband och var de än dyker upp hänför de publiken.

Framgångsreceptet för St. Paul & The Broken Bones var att kombinera klassisk 60-talssoul med influenser från bland andra Sly Stone, David Bowie och Prince. Det tillsammans med bandets enorma energi gjorde debutalbumet “Half The City” till en stor kritikerframgång, då det släpptes 2013.

Arbetet med uppföljaren “Sea of Noise” inleddes under veckan mellan bandets två spelningar på Coachellafestivalen 2015. Med tanke på att debuten började spelas in endast fem månader efter att gruppen hade fått sin nuvarande form var det inte konstigt att de spände bågen ännu högre den här gången. De hade gått från nyfikna och lovande till att bli ett sammansvetsat fundament med ett svåröverträffat sväng. Och med högre ambitioner blev även resultatet ännu bättre.

När det andra albumet “Sea of Noise” avtäcktes 2016 var det återigen till ljudet av strålande recensioner. Uncut och Rolling Stone var bara två av de magasin som imponerades av hur mycket bandet hade utvecklats. Men än viktigare – skivan gjorde att en ännu större publik fick upp ögonen för St. Paul & The Broken Bones. Sedan dess har bandet fortsatt med vad de är bäst på: Att knocka publiker inför utsålda hus runt om i världen

Om biljettköp till St. Paul & The Broken Bones:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor