Spidergawd

SPIDERGAWD

2 FEBRUARI: GÖTEBORG | VALAND

BOKA BILJETT

3 FEBRUARI: STOCKHOLM | DEBASER STRAND

BOKA BILJETT

VÄSKFÖRBUD:
För allas säkerhet följer vi Polisens nya regler. Det innebär att inga väskor – oavsett storlek eller modell – får tas med. Lämna väskan hemma.

Den norska supergruppen tar sin ökenrock till Sverige!

Supergruppen Spidergawd kom till ur en delad kärlek för äkta rock’n’roll. För tio år sedan slog ett gäng norska musikveteraner sina påsar ihop. Luttrade musiker med bakgrund i bland annat Motorpsycho förenades och började utarbeta sin egen variant av ökenrock.

Hyllningarna lät inte vänta på sig. Det har hunnit bli sex album av gitarrdriven rock, understödd av trummor, bas och barytonsax, som rört sig sömlöst mellan blues, psykedelia, stonerrock, garagerock och klassisk heavy metal. Allt med en otvungen känsla för groove, soul och harmonier.

Om biljettköp till Spidergawd:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Valand | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 295 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Debaser | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 295 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter