Sommarkväll med…

Sommarkväll med…
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Under åtta sköna kvällar sommaren 2021 genomförde några av landets bästa och populäraste artister att härliga utomhuskonserter på Sälens Högfjällshotell och i Norrvikens trädgårdar utanför Båstad. Det blev en blandning av legendariska favoriter och skimrande nya stjärnor, som satte total guldkant på sommaren.

SOMMARKVÄLL MED…
Sälens Högfjällshotell:
6 augusti: Sarah Klang + Myra Granberg
7 augusti: Fricky
8 augusti: Albin Lee Meldau
9 augusti: Timbuktu & Masaka Trio

Norrvikens trädgårdar, Båstad:
12 augusti: Loreen
13 augusti: Timbuktu & Masaka Trio
14 augusti: Sarah Klang + Myra Granberg
15 augusti: Albin Lee Meldau

SARAH KLANG
Sarah Klang introducerade sig med en serie uppmärksammade singlar under 2016-2017 och när hon gjorde tv-debut i På spåret sjöng hon sig rakt in i tittarnas hjärtan. Den Grammisbelönade debuten ”Love In The Milky Way” och uppföljaren ”Creamy Blue” etablerade Sarah som en av landets absolut största röster. Nu är hon aktuell med det hyllade albumet ”Virgo”.

MYRA GRANBERG
”Tills mitt hjärta går under”, ”Äru min nu”, ”HKF (Håll käften och försvinn)” – Myra Granberg har radat upp supersinglar sen genombrottet 2019 och seglat upp som en av landets mest streamade och älskade artister. Men redan innan hon klev in i rampljuset var Myra en etablerad låtskrivare och producent. Anslaget är fräscht, refrängerna smittsamma och texterna ärligt raka.

FRICKY
Erik Friman gick snabbt från att dela ut post och sälja elavtal till att bli Fricky – en av de mest inflytelserika rösterna för sin generation. Tre år efter att vi alla gick runt och sjöng med till ”Aqua Aura” är Fricky aktuell med albumet ”Fricktion”, där han med ärlighet och stor ödmjukhet tar den svenska r’n’b-scenen ett dussin steg framåt.

ALBIN LEE MELDAU
Sen det bredare genomslaget via Så mycket bättre har Albin Lee Meldau seglat upp till en av våra mest älskade artister. Utsålda konserter har varvats med svenskspråkiga släpp och personliga tolkningar av internationella låtskatter. Med den avskalat vackra singeln ”Josefin”, som släpptes i våras, bevisade Albin Lee Meldau återigen att han är en mästerlig låtskrivare och textförfattare.

LOREEN
Från Eurovision till Så mycket bättre och allt däremellan – Loreen går alltid sin egen väg och undviker de självklara genvägarna. Det har resulterat i en unik karriär, där hög artistisk kvalitét och integritet har legat till grund för enorma framgångar och förstklassiga hits. Och då Europa tidigare i år röstade fram de bästa låtarna någonsin från Eurovision Song Contest var det endast ABBA som kunde mäta sig med Loreen.

TIMBUKTU
Tre decennier in i karriären är Timbuktu precis lika imponerande som han har varit sen Dag 1. I höst släpper han sitt första nya album på sju år. Men redan nu får vi chansen att se honom i en helt ny sättning – tillsammans med Masaka Trio. Soundet är avskalat, rytmen svängig, ackorden själfulla och låtarna lika fantastiska som vanligt. Tänk er Timbuktu på en jazzklubb i Harlem, så förstår du hur bra det här kommer att bli.

Coronaanpassat evenemang:

Vi som arrangör följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och allmänna rekommendationer för att hindra smittspridning. Det innebär bland annat att evenemanget har begränsad kapacitet. Men även du som evenemangsbesökare har ett ansvar. Därför ber vi dig att:

– Visa hänsyn och hålla avstånd till övriga besökare, detta gäller på alla delar av evenemanget
– Tvätta/sprita händerna noggrant, handsprit och möjlighet till handtvätt kommer finnas på plats
– Följa regler och uppmaningar på plats
– Stanna hemma och/eller testa dig om du känner minsta symtom – innan du kommer till evenemanget

Det här gäller även dig som är fullvaccinerad.

Sommarkväll med … i Båstad/Sälen görs med stöd av Kulturrådet.

Om biljettköp till Sommarkväll med…:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor