Soilwork + Kataklysm

Soilwork + Kataklysm

Support: Wilderun

31 MARS: GÖTEBORG | BREWHOUSE

BOKA BILJETT

2 APRIL: STOCKHOLM | SLAKTKYRKAN

BOKA BILJETT

STRÅLANDE NYHETER!
Konserterna kommer att genomföras som planerat! Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio Sverige. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

SVAREN PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Helsingsborgsbandet Soilwork har med sin melodiska death metal rönt stora framgångar över hela världen, inte minst i USA. Bandet skapades 1995 av Björn Strid och Peter Wichers men först under namnet Inferior Breed. Namnet ändrades ett år senare till Soilwork och i samband med namnbytet blev deras sound mer melodiskt.

Debutalbumet ”Steelbath Suicide” kom ut 1998 och de åkte ut på turné tillsammans med band som Darkane, Naglfar och Krisiun. Med den tredje plattan ”A Predator’s Portrait” (2013) blev Soilwork ett av banden som frontade den melodiska death metalscenen tillsammans med andra band som In Flames. Albumet ”Stabbing the Drama” (2005) blev deras sjätte släpp och gav Soilwork en kommersiell framgång i USA. Skivan hamnade på plats 12 och 21 på Billboards Heatseeker-lista och Independent albumlista.

Tidigare i år släppte Soilwork sitt tolfte album ”Övergivenhet” som representerar bandets utveckling och deras nuvarande fas i livet.

Kataklysm:
Med fullängdaren ”Waiting For The End To Come” som släpptes 2013 fick Kataklysm en världsomspännande framgång och spelade i Europa, Nord- och Sydamerika, Australien, Asien och blev ett av de första kanadensiska banden någonsin att spela i Sydafrika.

Samma år vann Katalysm ett pris i kategorin ”Årets Metalband” i det kända Canadian Independent Awards och tätt inpå blev de nominerade i kategorin ”Bästa Metal/Hårdrocks albumet” i den prestigefulla galan Juno Awards (det kanadensiska Grammy Awards). Juno Awards-vinsten kom dock året där på i kategorin ”Årets Heavy Metal Album” med plattan ”Of Ghosts and Gods”.

Support: Wilderun

Om biljettköp till Soilwork:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Brewhouse | Göteborg

  Insläpp:

  Support: Wilderun
  Åldersgräns: 18 år

  Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

  Biljetter Biljetter
 • —Slaktkyrkan | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Wilderun
  Åldersgräns: 18 år

  Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

  Biljetter Biljetter