Sløtface

Sløtface

1 DECEMBER: GÖTEBORG | NEFERTITI

BOKA BILJETT

2 DECEMBER: STOCKHOLM | HUS 7

BOKA BILJETT

Livets tunga ämnen bearbetas bäst med finessrik poppunk signerad norska Sløtface – nu hedrar de Sverige med gig i Stockholm och Göteborg.

Jämmer, elände och världens förestående undergång blir inte roligare än med den norska poppunk-orkestern Sløtface. Tunga låttexter om sådant som politik, sexism, mental ohälsa och personliga tillkortakommanden bakas in i musikalisk lust och levereras med fläkt.

Haley Shea är för Sløtface vad solen är för vårt solsystem. Bandet har sicksackat mellan rockgenrer, omformat sin visuella framtoning, alternerat medlemmar och till och med bytt namn. Det sistnämnda är en sanning med modifikation. Bandnamnet uttalas fortfarande ”Slutface” – som det också stavades till en början. I all denna rörlighet har Shea varit konstanten vilket allt snurrar kring.

Denna bandledare har anfört detta musikaliska kollektiv med ett självsäkert uttryck, som kombinerar slagkraftiga låttextrader, dränkta i politiskt patos, med en musik som bär punkens ös och poppens känsla för melodi och klatschighet.

Därtill ska Shea och gängets livespelningar vara en sjuhelsikes resa.

Om biljettköp till Sløtface:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Nefertiti | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 255 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Hus 7 | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 255 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter