Slenderbodies

Slenderbodies
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Slenderbodies träffades på universitetet. Tre år senare började de göra musik ihop och sommaren 2016 släppte de det egenutgivna debutalbumet ”Sotto Voce”, som 2017 följdes upp av EP:n ”Fabulist”. Sedan dess har den Los Angeles-baserade duon spelat på SXSW, turnerat tillsammans med Passion Pit och fått allt fler att upptäcka deras välavvägda feel good-indie.

Musikaliskt handlar Slenderbodies om möten – det elektroniska möter det naturliga. Över återhållsamma beats flödar gitarrer och falsettkantade R&B-stämmor. Resultatet passar lika bra för oförglömliga ögonblick på soliga klipphällar, som under nattliga promenader längs regndoftande asfalt.

Trots – eller kanske tack vare – deras låga profil har Slenderbodies upptäckts av allt fler. Genom att låta musiken stå helt i fokus har låtar som ”Anemone” och ”Gray” samlat miljon efter miljon streams. Snart släpper duon den nya EP:n ”Soraya” och i höst turnerar de Nordamerika tillsammans med Milky Chance. Därefter får Stockholmspubliken chansen att se dem live.

Om biljettköp till Slenderbodies:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris. Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor