Skindred

Skindred
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Musikvärlden ser kanske lite annorlunda ut idag än vad den gjorde 1998. Karriärer har rivstartat och tvärnitat, popstjärnor har gift och skiljt sig, rappare ställer numera upp i presidentsval. En grundläggande princip för vad som gör ett band riktigt bra kvarstår dock: always deliver the goods. Inget band har tagit fasta på det bättre än Skindred, och under det senaste decenniet och framåt har de på scenen varit ett av världens intressantaste rockband.

Det var ur spillrorna av de genrebrytande föregångarna Dub War som Skindred bildades i Wales 1998 av sångaren Benji Webbe. Ingenting skulle bli sig likt på den inrutade genrekartan. Om Dub War bröt mot reglerna skulle Skindred visa sig leva ovanför alla hämmande definitioner. Debutalbumet – den genremässiga härdsmältan “Babylon” från 2004 – är något av en modern klassiker då det kommer till hybridmetal. Genom att mixa metal med reggae, alternativrock och punk och krydda det hela med infall från dancehall, jungle, ska, hiphop och en rad andra håll byggde Skindred upp en helt egen identitet. Och när de sedan toppade detta med att skruva till allt ytterligare ett varv live hade de lagt en bastant grund för framtiden.

Om biljettköp till Skindred:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor