Sinatra & Friends

Sinatra & Friends
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Sinatra & Friends är en hyllning till världens främsta underhållare – Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. Showen tar dig med till de glamorösa hotellscenerna i Las Vegas i början av 60-talet, när det var The Rat Pack som ägde stan och topplistorna.

I showen ger Stephen Triffitt, Mark Adams och George Daniel Long (aka Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr) publiken en chans att uppleva legendarerna i det kända, för att inte säga ökända, The Rat Pack på nytt.

Triffitt, Adams och Long porträtterar giganterna i den nostalgiska hyllningsshowen. Alla med ett leende på läpparna och röster som förtrollar. Sinatra & Friends bjuder på det bästa från legendarernas repertoar. Showen innehåller de eviga klassikerna “My Way”, “Mr Bojangles”, “New York, New York”, “That’s Amore” och många fler. Allt ackompanjerat av ett storband med nio musiker och “The Golddiggers”, tre fantastiska sångare och dansare.

Ta chansen att transporteras till det glamorösa 60-talet på The Strip i Las Vegas där Hollywoodgiganterna stod för underhållningen.

Om biljettköp till Sinatra & Friends:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor