Simple Minds

Simple Minds
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

2020 firade Simple Minds 40 år som pionjärer. Det som började med att de i slutet av 70-talet plockade upp attityden från postpunkeran och utvecklade ett helt eget sound genom att addera lika delar artrock à la David Bowie och elektronisk dansnerv hämtad från Donna Summer, har lett dem hit där de står idag: Pionjärer, legendarer, ikoner. Ett av sin generations största band.

Längs vägen har Simple Minds upplevt många höjdpunkter. 1979-års knockoutartade debut ”Life in a Day”. Det bredare genombrottet med ”New Gold Dream (81/82/83/84)”. De odödliga hitsen ”Don’t You (Forget About Me)” och ”Alive and Kicking”. Euforin på Live Aid. De fem albumettorna i Storbritannien. Den storstilade comebacken.

Allt det här sammanfattades 2020 med en episk Best Of-skiva och den jubileumsturné som fick taket att lyfta under de utsålda konserterna på 2x Annexet, Partille Arena och Malmö Live.

Då Simple Minds, med Jim Kerr och Charlie Burchill i spetsen, nu återvänder för en stor utomhuskonsert i Stockholm får vi på nytt chansen att njuta av topparna från deras enastående karriär.

Om biljettköp till Simple Minds:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor