shame

shame
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

shame är tillbaka! Tre år efter att de knockade världen med ”Songs Of Praise” är shame nu aktuella med det nya albumet ”Drunk Tank Pink”. Och det är ingen överdrift att hävda att de har utvecklats enormt mycket.

Redan innan shame avtäckte debutskivan ”Songs Of Praise” 2018 hade de tagit sig till fronten av Londons nya punkscen och hyllats som ett av Storbritanniens absolut mest lovande band. Deras enorma energi och kaotiska spelningar lade grunden till en stor hype, som sedan överträffades av de oemotståndliga singlarna ”One Rizla” och ”Concrete”. Därför var det inte särskilt förvånande att deras första Sverigespelning sålde ut långt i förväg. De som hann skaffa biljett i tid fick en ordentlig omgång då shame spelade i Stockholm våren 2018.

Det finns passager på det nya albumet ”Drunk Tank Pink” där det faktiskt är svårt att greppa att det rör sig om samma band som knockade oss med sin uppkäftiga råhet 2018. Det som tidigare kändes kaxigt, opolerat och lovande har nu fått en helt annan tyngd, ett helt annat fokus. Både låtskrivandet och produktionen har tagit stora steg framåt. Och plötsligt kan shame – bara två album in i karriären – mäta sig med giganterna på postpunkhimlen.

Om biljettköp till shame:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor