Shame

Shame
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Shame går i fronten för den nya punkscen som har vuxit fram i London – unga, otyglade och med en rent explosiv liveenergi. På kort tid har de byggt upp ett snabbt växande rykte som ett av Englands allra vassaste nya band. Musikaliskt rör de sig i gränslandet mellan punk och postpunk. Sömlöst varvar bandet aggressiva utbrott med det melodiskt eftertänksamma. Och live knäcker Shame de flesta.

Oavsett om de har gjort kaotiska spelningar på den lokala puben, uppträtt i utkanten av Glastonburyfestivalens stjärnströsslade program eller inför musikbransch och hipsters på SXSW i Austin har de fem slynglarna i Shame stulit showen totalt. Deras spelningar har jämförts med den okonstlade råhet som gjorde The Libertines till det tidiga 00-talets mest omtalade britter, redan innan de ens hade hunnit fram till debuten ”Up the Bracket”.

I januari 2018 släppte Shame debutalbumet ”Songs of Praise”. Skivan hyllades brett både hemma i England och utomlands. Då bandet äntligen gjorde sin första Sverigespelning blev det stor succé inför ett utsålt Bar Brooklyn. Nu hoppas vi att ett av Englands mest lovande band snart återvänder till Sverige.

Om biljettköp till Shame:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor