Shame

Shame
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Unga, otyglade och med en rent explosiv liveenergi – Shame går i fronten för den nya punkscen som har vuxit fram i London. Givetvis är de redan omslagspojkar hos NME, men Shame är mer än en hajp för stunden – de är här för att stanna.

På kort tid har de byggt upp ett rykte som ett av Storbritanniens mest lovande nya band, och musikaliskt rör de sig i gränslandet mellan punk och postpunk. Inte minst är det bandets scennärvaro, för att inte tala om kaotiska spelningar, som har fått både punkare, modsare och dagens Pitchfork-läsare att få upp ögonen för deras rockstjärneosande drömmar.

Första gången de gästade svensk mark var det inför ett fullsatt Bar Brooklyn, där bandets råhet onekligen förde tankarna till tidiga The Libertines.

Om biljettköp till Shame:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor