Sauti Sol

Sauti Sol

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Senast Sauti Sol besökte Stockholm gjorde de succé med en konsert på Fasching, som sålde slut väldigt snabbt. Nu återvänder de kenyanska popfavoriterna. 16 juni spelar de på Slaktkyrkan.

Sauti Sol bildades som en a capella-grupp i Nairobi 2005. Sedan dess har de toppat listor och levererat afrobeat som har fått klubbarna att explodera. År 2014 vann gruppen Bästa Afrikanska Band på MTV EMA. Och framgångarna har bara fortsatt med bland annat multipla BET Awards-nomineringar och tunga priser som Årets Album i Afrika och Bästa Afrikanska Band på AFIRMA 2019.

Men framför allt har Sauti Sol fortsatt att droppa hits. 2018 släppte de albumet ”Afrikan Sauce” med låten ”Melanin”, som fick stort internationellt genomslag. År 2020 kom det senaste albumet ”Midnight Train”, vars huvudsingeln ”Suzanna” toppade listorna. Nu är Sauti Sol aktuella med en urstark singelsvit, där suveräna ”Lil Mama” är det största utropstecknet.

Om biljettköp till Sauti Sol:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor