Sauti Sol

Sauti Sol
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Sauti Sol består av vännerna Polycarp Otieno, Savara Mudigi, Willis Chimano och Bien-Aime Baraza, som i över ett decennium har toppat listorna och levererat afro-beats som fått klubbarna att dansa loss. Musiken består av lyrics på swahili, luhya, luo och engelska med rötter från den östafrikanska traditionen, som också genomsyrar musiken.

År 2014 vann bandet titeln Bästa Afrikanska Band på MTV EMA. Framgången har bara fortsatt. Gruppen har sedan 2015 blivit nominerade i flertal kategorier i BET Awards och plockat hem titlar som Årets Album i Afrika och Bästa Afrikanska Band på AFIRMA 2019.

Det banbrytande afrikanska bandet har droppat ett flertal hits. 2018 släppte de albumet ”Afrikan Sauce” med låten ”Melanin”, som fick internationellt genomslag. År 2020 släppte de sitt femte album ”Midnight Train”, vars huvudsingeln ”Suzanna” toppade listorna.

Om biljettköp till Sauti Sol:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor