Satellite Stories

Satellite Stories
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efter tio år, fem album och oräkneliga höjdpunkter har vi kommit fram till det sista kapitlet i sagan om Satellite Stories. I september släpps den nya skivan “Cut Out The Light”, därefter kommer de till Stockholm för en avskedskonsert.

Satellite Stories fick en flygande start då de 2012 debuterade med albumet “Phrases To Break The Ice”. Det drivna sound, som kvartetten hade mejslat fram i replokalen hemma i norra Finland, slog omedelbar knock-out. NME hyllade bandet som nästa Two Door Cinema Club och Satellite Stories nådde snabbt en internationell publik.

Istället för att vila på framgångarna valde Satellite Stories att lägga in en ännu högre växel. Den fantastiska uppföljarskivan “Pine Trails” släpptes 2013. Med en ordentlig blogghype i ryggen nådde singeln “Campfire” topplatsen på Hype Machine.

Efter ytterligare två album och över 300 headlinerspelningar är det dags för Finlands största och bästa indeband att ta farväl. Men det blir ett storstilat avsked: Först släpps deras femte album “Cut Out The Light” och sen drar de ut på greatest hits-turné.

Hösten 2018 gjorde Satellite Stories en sista, storslagen Sverigekonsert på Bar Brooklyn i Stockholm.

Om biljettköp till Satellite Stories:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor