Sasha Velour

SASHA VELOUR

THE BIG REVEAL LIVE SHOW!

22 NOVEMBER: STOCKHOLM | CIRKUS

BOKA BILJETT

Berömd för sitt artisteri och hyllad för sina liveshower – nu gästar dragqueen-stjärnan äntligen Sverige, då hennes The Big Reveal Live Show!-turné avslutas i Stockholm.

Showen bjuder på en blandning av drag, storytelling och livekonst. Dessutom blir det ikoniska nya framträdanden med Sasha Velour, en gästartist och efteråt kan fansen få sitt exemplar av boken The Big Reveal: An Illustrated Manifesto of Drag signerat av Sasha.

Sasha Velour var ett välkänt namn på dragqueen-scenen långt innan hon kammade hem vinsten i den nionde säsongen av ”RuPaul’s Drag Race”. Men i programmet levererade hon en kreativ och rosenskimrande mim-tolkning av Whitney Houstons ”So Emotional” som gjorde att hon nådde den typ av popularitet som är få förunnat, oavsett artistisk genre.

Hennes framförande blev ett av programseriens mest hyllade någonsin och är ett stycke modern reality-TV-historia. Det hade varit nog bara där. Men Sasha Velour är ett fenomen som är så mycket mer än så.

Hennes lovordade liveshower är skådespel bortom både konventionell scenunderhållning och traditionell drag. Spektakulära och oöverträffade dragqueen–skådespel ledda av en karismatisk och färgstark estradör – med bakfickan full av underhållning, charm och provokation.

Om biljettköp till Sasha Velour:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Cirkus | Stockholm

  Insläpp:

  The Big Reveal Live Show!
  Längd: Cirka 90 minuter utan paus
  Biljettpris: 395 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter