Sampha

Sångaren, keyboardisten och producenten Sampha började göra musik tidigt i tonåren, men det är med de senaste årens samarbeten med bland andra Kanye West, SBTRKT, Drake och Jessie Ware som Sampha verkligen blivit ett namn på allas läppar.

När Sampha växte upp i södra London som de yngsta av fem bröder, brukade hans pappa varje vecka köpa en skiva till honom. En vecka kunde det vara Pavarotti, en annan Spice Girls. “När jag nu lyssnar på musiken från min barndom märker jag att den varit en stor influens i hur jag hör melodier och skalor” säger Sampha till Picthfork. “Omedelbarheten i melodierna, rytmerna och produktionen väckte något i mig”.

Sampha skapar soul som rör sig i den elektroniska sfären, och med hans solomaterial och de samarbeten han gjort med några av världens största hiphop- och electronicartister gör honom till en av 10-talets just nu mest intressanta artister.

Om biljettköp till Sampha:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor