Sam Smith

Sam Smith

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Inför ett utsålt Globen hade Sam Smith 2018 premiär för sin första arenaturné. Nästan exakt fem år senare är det dags för ett kärt återseende. 4 maj spelar Sam Smith på Avicii Arena.

Sam Smith är tillbaka med besked. Då den nya singeln ”Unholy” släpptes krävdes det bara 24 timmar innan den var en av tidernas snabbast växande låtar på Spotify. Därefter har den även toppat de globala listorna hos både Spotify och Apple, samt legat etta på singellistan i bland annat Storbritannien, Australien och Kanada.

Fyra Grammys, en Oscar, 45 miljarder streams, två Guiness Rekord och massvis med platinaskivor – Sam Smith har gjort allt. Men med sitt fjärde album ”Gloria” bryter hen ändå ny mark. ”Gloria”, som släpps i januari, är något av en personlig revolution för Sam Smith. Det är en bländande, överdådig, sofistikerad och oväntad skiva, där det coola soundet visar var Sams kreativa sida befinner sig just nu. Textmässigt dyker Sam den här gången djupt ner i ämnen som sex, lögner, passion, självförverkligande och imperfektion.

Det är alltså med en rad nya favoriter på låtlistan som Sam Smith kommer till Stockholm för att återupprepa den utsålda succén från 2018. 4 maj intar hen återigen Avicii Arena.

Om biljettköp till Sam Smith:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor