Sainté

Sainté

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Sainté började bubbla på den brittiska rapscenen då han 2019 avtäckte den lovande debutsingeln ”Envy Me”. En rad starka singlar och EP:s senare är han en av Storbritanniens klarast lysande framtidsnamn. Nu kommer han till Stockholm för en konsert på Under Bron 1 mars.

På en UK-scen där det mesta för närvarande kretsar kring trap och drill sticker Sainté ut, genom att snarare plocka inspiration från US-rappare som Dom Kennedy och Isaiah Rashad. Samtidigt är det svårt att ringa in honom. Han plockar bitar från både UK rap och R&B. Sen förvandlar han det till något på samma gång både intimt och atmosfäriskt.

Nu är Sainté aktuell med ”Vacation”, där han fortsätter att leverera på samma höga nivå som han skämt bort oss med under de senaste åren. Öppningsspåret ”Arrogant” är en träffsäker ögonblicksbild över var Sainté kreativt befinner sig just nu, samtidigt som Jooney-samarbetet ”East” snabbt blev en ny favorit bland fansen.

Om biljettköp till Sainté:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor