Saint Sister

Saint Sister
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Traditionell keltisk harpmusik blandas med 60-talsdoftande folkmusik och elektronisk pop samt toppas med suveräna sångharmonier av den irländska duon Saint Sister. Eller som de själva kallar musiken: Atmosfolk.

Morgan MacIntyre och Gemma Doherty bildade Saint Sister i november 2014. Sedan dess har allting gått väldigt fort. 2015 kom debut-EP:n “Madrid” och då de året efter släppte singeln “Tin Man” blev de framröstade till The Best New Band in Ireland av Irish Times läsare. Låten blev även nominerad till prestigefyllda Choice Music Prize i kategorin Song of the Year.

Ihärdigt turnerande i kombination med framgångarna för debut-EP:n plus efterföljande singlar har gjort att Saint Sister har blivit ett aktat namn både hemma på Irland och i Storbritannien. Deras senaste turné innehöll bland annat en utsåld spelning på Roundhouse i London samt en stor spelning på National Concert Hall i Dublin.

Om biljettköp till Saint Sister:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor