Saint Anges

Saint Agnes
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Saint Agnes har ett en av 2019 års starkaste rockdebuter i ryggen. Anförda av Kitty Austen och uppbackade av helgjutna riff levererar den brittiska kombon dramatisk garagerock från gränslandet mellan Jack Whites bluesgitarrer och The Stooges driv. Allt insvept i ett skruvat, filmiskt mörker, som aldrig släpper taget om lyssnaren.

Med över 200 spelningar i ryggen, support från både BBC och Radio X samt utsålda konserter på hemmaplan hade Saint Agnes redan lagt grunden. Ändå var vi inte riktigt förberedda på den kraftfulla slagserie som utgör debutskivan ”Welcome to Silvertown”. Då albumdebuten avtäcktes i början av maj 2019 fick den furiösa intensiteten i kombination med den känslomässiga nerv, som blottades under den imponerande produktionen, såväl kritiker som lyssnare att baxna.

“Stomping, snarling psych rock” – CLASH
“A grinding splurge of defiant rock’n’roll graffiti” – Q Magazine

Om biljettköp till Saint Agnes:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor