SAAD

SAAD
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

SAAD är ett nytt popband från vännerna, musikerna och artisterna Saga West (Dolores Haze) och Adam Odelfelt (Tella Viv, TVc). Det är ett musikprojekt och popband med rötterna i mode, kreativ media och konst.

Saga och Adam träffades första gången i en park för ungefär sex år sedan och har sedan dess varit nära vänner. Tidigt under 2019 möttes de upp i en musikstudio och började skriva musik ihop till det som skulle resultera i SAAD.

Med Wests sång, visar Dolores Haze-trummisen upp sidor av sig själv som tidigare varit okända, i ljudvärldar skapade av Odelfelt. SAAD tar med dig på en resa kantad av bubblande arpeggiatorsynthar, glada melodier och drömska texturer.

Med låtar som ”Blondes Vibe Better”, ”Blinded”, ”Not Much To Do” och ”Fall Down” har den nybildade duon lagt en solid grund inför nästa steg.

Om biljettköp till SAAD:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor