S1mba

S1mba
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

S1mba blev soundtracket för miljontals personer i Coronakarantän världen över. En TikTok challenge fick hans energiska ”Rover” att förvandlas till ett globalt dansanthem för de socialt distanserade. Nu kan vi äntligen höra den plus alla andra nya S1mba-favoriter i rätt kontext – framför scenen på en pulserande klubb. 11 mars kommer han till Debaser i Stockholm.

Född i Harare, Zimbabwe flyttade Leonard Simbarashe Rwodzi till England som tonåring. Där bytte han in sin marimba mot ett keyboard, började spela gospel i kyrkan samt upptäckte dubstep och EDM. Ur denna hybrid växte det sound som senare skulle leda till att genombrottet ”Rover” kammade hem en BRIT Award-nominering som årets singel.

Sen det plötsliga genombrottet har S1mba fortsatt att leverera högoktaniga spår från gränslandet mellan hiphop, trap och afroswing. Nu är han aktuell med mixtapen ”Good Time Long Time”.

Om biljettköp till S1mba:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor