Rosendal Garden Party

Rosendal Garden Party 2024

14-16 JUNI: STOCKHOLM | Djurgården, Stockholm

BOKA BILJETT

Jo, det var en grej… vi borde ses. Föreslår ett Rosendal 2024.
Det har onekligen tagit oss några veckor, månader – viss tid – att tänka igenom det här. Har vi det i oss? Vill vi? Kan det bli bättre? Finns aptit? Vi behöver er, varandra. Någon skulle kanske kalla oss för gammaldags, men vi är inte här för att tas för givet. Och vi tar inte dig för givet.

Rosendal Garden Party är två år, fyller tre. Under den relativt korta tiden har vi etablerat en händelse, en festival, ett måste, ett evenemang med konserter, utställningar, sessions, möten – you can call me Al – helt oförglömliga dagar, nätter och minnen… Rosendal Garden Party är allt och inget. Allt eller inget. Vi har presenterat några av de viktigaste och mest intressanta samtida konstnärerna på planeten – slutsålt eller inställt – har vi (DU!) etablerat en centralpunkt för alla Stockholm Personas.

Det borde vi faktiskt fira. Ödmjukt och stolt öppnar vi alltså återigen dörrarna till de magiska skogsdungarna på Kungliga Djurgården i all sin prakt och skönhet, Rosendal i sin bästa och mest kärnfulla form, lungan i samexistensen mellan lugnet och den pulserande staden, manifesterande det så viktiga… behovet av musik och konst. Rätt präktigt. Rätt mäktigt. Party on.

Ses:
14-16 juni 2024

Om biljettköp till Rosendal Garden Party:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor