Roo Panes

Roo Panes | Bar Brooklyn, Debaser Strand, Stockholm | 17 november
BOKA BILJETT

Roo Panes är den brittiska singer/songwritern med den djupa rösten som nådde en bred publik med singeln ”Tiger Striped Sky” från 2014-års debutalbum ”Little Giant”. Snabbspolar vi fyra år framåt är Roo nu aktuell med sitt tredje album ”Quiet Man”.

Han må låta som en ärrad person som levt och sett mycket, då han låter sin tolvsträngade akustiska gitarr klä in de personliga texterna i en vackert folkdoftande dräkt. Men Roo Panes var faktiskt bara 24 år då han debuterade med EP:n ”Once”.

Via ett samarbete med det brittiska modehuset Burberry, där Roo Panes både var modell och gav ut skivor via labeln Burberry Acustic, nådde han en bredare publik. Då singeln ”Tiger Stiped Sky” släpptes exploderade allt. Med sina över 90 miljoner streams har den blivit något av Roo Panes signaturmelodi. Men bakom den döljer sig en stor låtskatt bygd på tidlösa teman och känslosamma uttryck. En låtskatt som nu fått tillökning med de nya favoriterna från det aktuella albumet ”Quiet Man”.

Om biljettköp till Roo Panes:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.
Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Bar Brooklyn, Debaser Strand | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 165 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (20 år vid köp i dörren)

    Biljetter Biljetter