Ron Pope

Ron Pope
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ron Pope har alltid gått sin egen väg. Från och med 2008-års solodebutalbum ”Daylight” har den idag New York-baserade singer/songwritern konsekvent valt att stå lite utanför. Trots de enorma framgångarna har han ändå valt att ge ut sin musik på egen hand. Han har inte hoppat på några trender eller plagierat sina egna framgångar i försök att skapa nya publikfavoriter. Och det är just därför hans hängivna fanskara älskar honom.

Så här i efterhand kan framgångarna med bland annat den monumentala singeln ”A Drop In The Ocean” och de fans som andaktsfullt fyller Ron Popes konserter runt om i världen kännas som en självklarhet. Men det som idag framstår som en given, ögonblicklig succé var resultatet av 10 års hårt slit för att nå den status och det oberoende som den amerikanske Ron Pope idag åtnjuter.

Efter 2017-års fantastiska album ”Work” väljer Ron Pope nu att återvända till sina rötter. Då han kommer till Södra Teatern i januari gör han det för en akustisk solospelning, där den idag klassiska debuten ”Daylight” kommer att framföras inför sittande publik. Vi kan redan nu utlova ett av 2019-års mest magiska konsertögonblick.

Om biljettköp till Ron Pope:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor