Ron Pope

Ron Pope
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ron Pope har alltid gått sin egen väg. Från och med 2008-års solodebutalbum ”Daylight” har den idag New York-baserade singer/songwritern konsekvent valt att stå lite utanför. Trots de enorma framgångarna har han ändå valt att ge ut sin musik på egen hand. Han har inte hoppat på några trender eller plagierat sina egna framgångar i försök att skapa nya publikfavoriter. Och det är just därför hans hängivna fanskara älskar honom.

Så här i efterhand kan framgångarna med bland annat den monumentala singeln ”A Drop In The Ocean” och de fans som andaktsfullt fyller Ron Popes konserter runt om i världen kännas som en självklarhet. Men det som idag framstår som en given, ögonblicklig succé var resultatet av tio års hårt slit för att nå den status och det oberoende som Ron Pope åtnjuter idag.

Just nu arbetar Ron Pope på albumet ”Bone Structure”, som planeras att släppas under 2020. Han har testat många infallsvinklar för att hitta rätt på albumet. Faktum är att han var så gott som färdig när han valde att slänga allt och börja om.

Om biljettköp till Ron Pope:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor