Riley Pearce & Garrett Kato

Riley Pearce & Garrett Kato | Södra Bar, Stockholm | 13 september
BOKA BILJETT

Garrett Kato och Riley Pearce fortsätter med det samarbete som inleddes när Kato producerade Pearces nya EP ”The Landing Songs”. Då de akustiska essen åker ut på en gemensam turné får vi chansen att uppleva två av Australiens främsta singer/songwriters under en och samma kväll.

För drygt nio år sen dök kanadensaren Garrett Kato upp i australiensiska Byron Bay. Han hade sagt upp sig från jobbet och bortsett från lite kläder hade han bara med sig sin gitarr. Snabbt gick han från att vara okänd gatumusiker till att turnera med några av Australiens största artister. Som producent åt bland andra Ziggy Alberts och Kyle Lionheart har Garrett även varit en av nyckelfigurerna bakom den blomstrande australiensiska indiefolkscenen.

En av alla dem som har tagit hjälp av Garrett Katos känsliga producentöron är Riley Pearce. Som barn lärde han sig spela gitarr genom att härma idolerna på TV. Därifrån tog han den långa vägen via små marknader och open mic-kvällar i Perth. Men med singeln ”Brave” kom det stora genombrottet. Sedan dess har Riley bland annat hörts i serierna ”Shadowhunters” och ”Shameless” samt vunnit Folk Song of the Year vid WAM Awards.

Räkna med en finstämd helkväll då Garrett Kato och Riley Pearce tar över Södra Bar 13 september.

Om biljettköp till Riley Pearce & Garrett Kato:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Södra Bar | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 220 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter