Revocation

REVOCATION

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Revocation är tillbaka. Fyra år sedan den hyllade, progressiva death metal-trion släppta lös besten ”The Outer Ones” är de aktuella med ”Netherheaven”. Den här gången gräver de sig ännu djupare ner i mörkret. ”Neatherheaven” är en diabolisk resa genom helvetets nio kretsar. Om bandet tidigare under karriären har tagit inspiration från HP Lovecraft och hans kosmiska skräck, har de den här gången snarare blickat mot Dantes Gudomliga Komedi.

Boston-baserade Revocation bildades 2006. Deras högenergiska och tekniska anslag har fått extremmetalfans världen över att samlas kring bandets sex tidigare album. Längs vägen har även nya fans skyndat till och trion har fått allt större listframgångar.

Beväpnade med sitt hittills mörkaste och tyngsta album kommer Revocation till Göteborg 23 januari. Är du redo för att stiga ner i helvetet och ställas öga mot öga med djävulen? Även Goatwhore, Alluvial och Creeping Death följer med Revocation till Göteborg. Räkna med en av vinterns absolut hårdaste helkvällar!

Om biljettköp till Revocation:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor