RAYE

RAYE | Debaser, Stockholm | 1 mars
BOKA BILJETT

RAYE har låtarna, lyssnarna och de tunga prisnomineringarna. Hon har streamats miljardtals gånger, fått sina platinacertifieringar och varit en av Storbritanniens största artister i flera år. Trots det har hon inte haft friheten att forma sin egen karriär och ta den vidare i den riktning hon själv vill. Det är slut nu.

Som artist har RAYE stackat upp över 2,3 miljarder streams. Hits som ”BED”, ”Secrets” och Jax Jones-samarbetet ”You Don’t Know Me” har blivit anthems för alla med smak för dansant pop. Och som låtskrivare har hon levererat stort åt bland andra Beyonce, John Legend, Zara Larsson och Charli XCX. Men det som utåt sett såg ut som en strålande karriär höll på att kväva RAYE. Hon kände sig detaljstyrd av skivbolaget. Hennes debutalbum blev aldrig släppt. Och till slut fick hon nog.

Efter att publikt och ärligt ha förklarat läget för alla fans är RAYE redo att ta nästa steg. Hon har gjort sin egen ”declaration of independence”, hittat nya samarbeten och tagit kontrollen. Singeln ”Hard Out Here.” var både ett uppbrott och en nystart. Och i januari kommer till sist det efterlängtade debutalbumet. Äntligen kan RAYE flyga fritt.

Med albumet ”My 21st Century Blues” i ryggen kommer RAYE till Stockholm för en klubbspelning på Debaser 1 mars. Kom dit, njut, upplev RAYEs pånyttfödelse och fira självständigheten!

Om biljettköp till RAYE:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 280 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter