Rammstein

Rammstein | Ullevi, Göteborg | 31 juli 2020

Special guest: Duo Jatekok

BOKA BILJETT

Rammstein | Ullevi, Göteborg | 1 augusti 2020

Special guest: Duo Jatekok

BOKA BILJETT

Den östtyska löpelden intar Sverige. Är du redo?

Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994. Året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid”, som spelades in i Polarstudion i Stockholm. Skivan mottas positivt i hemlandet, och det är mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film ”Lost Highway” som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikerade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur samt konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

2019 släppte bandet sitt första nya album på tio år. Självbetitlade ”Rammstein” var ett sant styrkebesked och nu ser vi fram emot att få höra både nya och gamla favoriter live.

Bandets konsert på Stockholms Stadion 14 augusti 2019 blev en triumf. 32 000 vilda fans, utsålt och lyriska recensioner:

”Galet bra av Rammstein” – Aftonbladet
”Kommer dominera Ullevi” – Göteborgs-Posten
”Rammsteins liveshow saknar motstycke” – Expressen

Nu laddar de för att skriva in sig i historieböckerna – 2020 blir Rammstein det första hårdrocksbandet någonsin att spela på Ullevi två kvällar på raken!

Om biljettköp till Rammstein:

Officiell biljettleverantör till konserterna i Göteborg är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljetterna till konserten i Stockholm är personliga. Konserten är endast för fans och följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare till överpris och minimera risken för falska biljetter.

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter. Du fyller i besökarens namn i bokningsprocessen.

Den besökare vars namn står på biljetterna måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde till arenan nekas. Det finns inga undantag till denna regel.

Om du bokar mer än en biljett, vänligen ha i åtanke att samtliga i sällskapet måste gå in på arenan tillsammans med personen vars namn står på biljetten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.

Om du har frågor eller behöver göra en namnändring, vänligen kontakta Eventims kundtjänst på 0771-130 150. Inga återbetalningar görs.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Ullevi | Göteborg

  Insläpp:

  Special guest: Duo Jatekok

  Max 6 biljetter/order

  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter
 • —Ullevi | Göteborg

  Insläpp:

  Special guest: Duo Jatekok

  Max 6 biljetter/order

  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter