Rammstein

Rammstein | Stockholms Stadion, Stockholm | 14 augusti
BOKA BILJETT
Max 4 biljetter/order

OBS! BILJETTERNA TILL DENNA KONSERT ÄR PERSONLIGA.
Köper du fler än en biljett behöver samtliga i sällskapet gå in på arenan tillsammans. Läs mer om personliga biljetter nedan.

KONSERTEN ÄR UTSÅLD
Du kan skriva upp dig på Eventims väntelista

Den 14 augusti släpper vi lös den östtyska löpeld som är Rammstein på Stockholm Stadion. Sverige – är ni redo?

Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994. Året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid”, som spelades in i Polarstudion i Stockholm. Skivan mottas positivt i hemlandet, och det är mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film ”Lost Highway” som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikerade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur samt konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

2019 släpper bandet ett nytt album för första gången på tio år, en nyhet som uppmärksammats av media och förväntansfulla fans världen över.

Senast Rammstein stod på svensk mark på Bråvalla festival höll de på att jämna Norrköping med marken när de bjöd på en konsert som lyste upp sommarnatten med fyrverkerier, explosioner och eld, eld och åter eld.

Om biljettköp till Rammstein:

Biljetterna till denna konsert är personliga.

Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare till överpris och minimera risken för falska biljetter.

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter. Du fyller i besökarens namn i bokningsprocessen.

Den besökare vars namn står på biljetterna måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde till arenan nekas. Det finns inga undantag till denna regel.

Om du bokar mer än en biljett, vänligen ha i åtanke att samtliga i sällskapet måste gå in på arenan tillsammans med personen vars namn står på biljetten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.

Om du har frågor eller behöver göra en namnändring, vänligen kontakta Eventims kundtjänst på 0771-130 150. Inga återbetalningar görs.

 • —Stockholms Stadion | Stockholm

  Insläpp:

  Max 4 biljetter/order

  Åldersgräns: 13 år

  Notera: Konserten har personliga biljetter

  Slutsålt Biljetter