Radiohead

Radiohead
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Vi har väntat länge. Nästan för länge. Men nu är det äntligen dags för Radioheads första konsert i Sverige sedan 2003. Den 9 juni kommer ett av vår tids mest inflytelserika och hyllade band att ta emot sina svenska fans i Ericsson Globe Arena.

Den resa som inleddes 1993 med debutalbumet ”Pablo Honey” har fört både bandet och deras fans längre än någon hade kunnat ana. Med varenda release har bandet utmanat såväl sig själva som deras publik och via mästerverk som ”OK Computer”, ”Kid A” och ”In Rainbows” har bandet konstant fortsatt att utvecklats. När vi nu ser tillbaka på Radioheads imponerande diskografi är det tydligt att de alltid har legat minst två steg före oss andra. Därmed har de även format hur vi ser på både modern musik och artisteri.

I maj 2016 släppte Radiohead, efter mer än fem års tystnad, deras senaste album ”A Moon Shaped Pool”. Med ”A Moon Shaped Pool” bevisade bandet att de mer än 30 år in i karriären fortfarande har fantastiska överraskning och nya visioner kvar att strö över oss. ”A Moon Shaped Pool” hyllades med all rätt av både kritiker och fans då albumet släpptes, och det gick rakt in som etta på den brittiska albumlistan.

Om biljettköp till Radiohead:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor