Radical Face

Radical Face
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Radical Face – aka Ben Cooper – är en sann historieberättare som lever efter DIY-ideologin; musiken, videos och alla albumomslag har han skapat helt själv, och han använder albumkonceptet på ett berättande sätt vi sällan ser idag.

Albumtriologin ”The Family Trees”, där sista delen kom ut 2016, har hyllats av såväl musikpress och fans, och det stora genombrottet blev ”Welcome Home” som gått varm på radio och TV i Sverige. 2018 kom det helt instrumentala albumet ”Missing Film”, ett album som skulle kunna agera soundtrack till vilken indiedramafilm som helst.

Att Cooper skulle bli Radical Face var aldrig en självklarhet. Efter att ha skadat ryggen i ett försök att bli proffsskejtare skrev han en roman som försvann när hans hårddisk kraschade. Istället för att skriva om hela boken valde han att prova att berätta sina historier i musikform istället. En utmärkt idé tycker vi.

Radical Face är högaktuell med EP:n ”Therapy”, en EP han beskriver både som en förlängning av och som ett steg bort från ”Family Trees”-trilogin.

Om biljettköp till Radical Face:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor