Puscifer

Puscifer
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Elektrorockbandet Puscifer är Maynard James Keenan, frontfiguren i Tool och A Perfect Circle. Med ständigt roterande musiker som bandmedlemmar och Keenan som den enda fasta medlemmen fungerar Puscifer mer som ett musikaliskt kollektiv än som ett traditionellt rockband. De olika musikerna för ständigt musiken framåt och i olika riktningar, och det hela knyts samman av Keenan som fungerar som Puscifers kreativ ledare.

Hösten 2015 släpptes Puscifers tredje album, ”Money $hot”, som Keenan beskriver som ”mer av allt” – den råa rockmusiken lever mitt bland synthar och datorer och andas liv i det digitala landskapet. Soundet är meditativt och hypnotiskt, och har fått fina recensioner av musikpress världen över. I Puscifer har en rad av olika musiker medverkat och satt sin prägel på projektet, bland annat bland andra Lustmord, Tim Alexander (Primus), Tim Commerford och Brad Wilk (Rage Against the Machine, Ausioslave) och Joey Jordison (Slipnkot, Murderdolls).

Puscifer drog igång the Money $hot – Round 1 Tour dagen efter det nya albumet ”Money $hot” släpptes. Första november 2015 spelade de på Monster Mash Festival i Arizona. Efter det spenderades de kommande sex veckorna med att kryssa från kust till kust och spelade för utsålda arenor runt om i USA. Puscifers turnélineup är: Keenan, Mat Mitchell (gitarr), Carina Round (sång), Jeff Freidl (trummor), Mahsa Zargaran (keyboard och sång), samt den nyaste medlemmen, Ministrys Paul Barker (bas). Deras liveframträdanden förenar konsert med teater, och har blivit hyllade i amerikansk press.

Om biljettköp till Puscifer:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor