Portugal. The Man

Portugal. The Man | Debaser Strand, Stockholm | 11 juli
BOKA BILJETT

Sedan 2006-års debutskiva “Waiter: You Vultures!” och fram till 2013 hade det amerikanska rockbandet Portugal. The Man släppt snudd inpå ett album per år. De hade gått från indielabels till majorbolag. Gjort turné på turné. Fått allt större framgångar. Men plötsligt tog det stopp.

Efter att ha spenderat tre år arbetandes på bandets åttonde album “Gloomin + Doomin” bestämde sig Portugal. The Man plötsligt för att slänga allt och börja om från början. Tillsammans med producenter som Mike D och Danger Mouse spelade de snabbt in skivan “Woodstock”, som släpptes i juni 2017. Och med draghjälp av singeln “Feel It Still” blev det en succé.

Ultracatchiga “Feel It Still” spenderade nio veckor i topp på den amerikanska alternativlistan och blev bandets första platinasingel. Med den plus alla andra nya och gamla favoritlåtar i bagaget kommer Portugal. The Man nu till Sverige för första gången.

Om biljettköp till Portugal. The Man:

Officiell biljettåterförsäljare för denna konsert är Eventim & Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser Strand | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 250 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Slutsålt Biljetter