Pond

Pond
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Pond är precis som Tame Impala från Australien. De spelar samma typ av solkysst psykedelia och medlemmarna hoppar stundtals mellan banden. Pond ska dock aldrig förminskas till en lillebror, det är en mer experimentell sida av rockmusiken som suger ut det bästa ur arkiven och lägger ihop pusselbitar till något utopiskt, eget och suggestivt.

Här hörs element från The Beatles LSD-period, tydliga progginfluenser, David Bowie och rymdfunk. Sju album senare har vi kommit några ackord och steg närmre rymden. Men framförallt kan vi räkna med att få snudda vid stratosfären när de kliver ut på scen och dammar iväg perfekt skuren psychpop. Vi längtar, precis som ni, efter ändlösa jam-sessioner och förtäckta hits.

Om biljettköp till Pond:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor