Pomme

Pomme

31 OKTOBER: STOCKHOLM | KOLLEKTIVET LIVET
STADSGÅRDSTERMINALEN

BOKA BILJETT

Det franska stjärnskottet tar vägen förbi Sverige och Stockholm.

Under sitt anspråkslösa ”nom de plume” Pomme har det franska stjärnskottet Claire Pommet fört den stora kulturnationens chanson-tradition in i nutiden.

Den Lyon-födda 26-åringens musik återkallar ett svunnet Frankrike samtidigt som hon otvivelaktigt företräder ett poppens nu. Därtill slänger hon blickar mot framtiden. Här blandas den franska melodiska folkmusiken med drömska och samtidspräglade indieklanger. Och här garneras det med jazz och element ur den klassiska musiken. Allt utmynnar i en lika oemotståndlig som säregen mix som letar sig in i både hjärta som själ.

Pommes kompositioner har figurerat i en lång rad filmer, TV-serier och reklamsammanhang – över hela världen. Och välrenommerade artister och producenter står i kö för att samarbeta med denna begåvning.

Om biljettköp till Pomme:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Kollektivet Livet | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 270 kr + avgifter
    Åldersgräns: 20 år (18 med förköpsbiljett)

    Biljetter Biljetter