Planet Earth – Live in Concert

Planet Earth – Live in Concert
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Den hyllade TV-serien Planet Earth  överträffar alla befintliga gränser för naturdokumentärer. Det är en spektakulär dokumentärserie som visar vår värld och dess mest magnifika,  dolda platser på sätt vi aldrig tidigare sett. Nu tas dokumentärserien till bioduken och med ett urval av de mest dramatiska och storslagna  sekvenserna ur serien och tillsammans med Prags Filharmoniska Orkester är Planet Earth – Live in Concert en makalös upplevelse som du sent kommer glömma

En dokumentär som Planet Earth skapas inte i en handvändning. Att spela in denna unika serie tog över fem år där 40 filmteam filmade mer än 200 platser jorden runt – på land, under vatten och från luften. En ny standard inom naturfilmning är satt, och med över 10 000 timmar av filmat material är det ingen som ens kommer i närheten av BBC:s mästerverk. Med Planet Earth har den brittiske filmskaparen Alastair Fothergill gjort en personlig – likväl hyllad av kritiker och  publik – kärleksförklaring till planeten Jorden. Han har vunnit många priser och utmärkelser för sitt arbete, och när dokumentärserien hade premiär lät inte hyllningskören vänta när den fick ett nästintill drömlikt bra mottagande.

Utöver de fantastiska bilderna spelar musiken en stor roll i Planet Earths stora framgång; den välrenommerade kompositören George Fenton har skapat stämningsfull musik, specialskriven för de starka, vackra och stundtals brutala scenerna. Fenton är en framstående kompositör som står bakom musik till filmer som Ghandi, Groundhog Day och No Country For Old Men.

Scenerna som satts ihop för Planet Earth – Live in Concert består av de mest spektakulära sekvenserna, de vackraste och mest dramatiska ögonblicken från dokumentären, alla projicerade i HD-kvalitet på en den över 240 kvadratmeter stora bioduken. Ackompanjerat live av Prags Filharmoniska, en är 80 musiker stark  orkester, sätts naturbilderna i fokus på ett effektfullt sätt som ger  dem liv. Svaga, mjuka melodier gestaltar en ankunges första, trevande steg. Dramatiska stråkar och dova trummor pulserar när en majestätisk vithaj glider upp från havets djup för att attackera en säl vid vattenytan.

Om biljettköp till Planet Earth – Live in Concert:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor