Picture This + Tom Gregory

PICTURE THIS + TOM GREGORY

25 NOVEMBER: STOCKHOLM | DEBASER

BOKA BILJETT

Picture This + Tom Gregory. En kväll, två konserter. 25 november kommer deras gemensamma turné hit!

Picture This har snabbt blivit ett av de mest framgångsrika och populära banden från Irland. Deras debutsingel ”Take My Hand” blev en enorm hit i Irland. Sedan dess har de fortsatt att leverera favoriter som ”Never Change”, ”Addicted to You” och ”Things Are Different”. Bandet har också vunnit flera priser, inklusive Best Live Act på Irish Post Music Awards 2017 och Song of the Year på Choice Music Prize för låten ”Take My Hand”.

För Tom Gregory kom det stora genombrottet 2019 med singeln ”Run to You”, som blev en hit runtom i Europa. Gregorys musikstil kan beskrivas som en blandning av pop, singer-songwriter och soul, med personliga texter och starka melodier. Han jämförs ofta med artister som James Bay och Lewis Capaldi. Nu är Tom Gregory aktuell med den energiska singeln ”Forget Someday”.

Om biljettköp till Picture This + Tom Gregory:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 280 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter