Picture This

Picture This
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Picture This har utvecklats. Från akustisk duopop på EP:n ”Picture This EP” och 2017-års självbetitlade debutalbum har de blivit en kvartett med ett bombastiskt, högtflygande sound, som passar lika bra under nattliga promenader som på euforiskt utsålda arenor.

Jimmy Rainsford och Ryan Hennessey fick en flygande start på karriären då en video till deras allra första låt ”Take My Hand” blev viral. När de året efter EP-debuterade tog de sig hela vägen upp till nummer ett på den irländska topplistan. Därefter har de etablerat sig som ett av de största banden hemma på Irland – albumet ”Picture This” toppade listan i fyra veckor och utsågs till Album Of The Year på Irish Post Music Awards. Framgångarna har även spridit sig till Storbritannien och sommaren 2018 kröntes av en utsåld arenaturné.

Längs vägen har Jimmy och Ryan fått sällskap i bandet av deras barndomsvänner Owen Cardiff och Cliff Deane. Med den nya sättningen har bandet blickat framåt, genom att bland annat släppa singeln ”When We Were Young”.

I februari 2018 spelade Picture This på intima Bar Brooklyn i Stockholm. Då de nu återvänder till Sverige är det i ett betydligt större format: Med den nya sättningen kommer de till Klubben i Stockholm.

Om biljettköp till Picture This:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor