Perturbator

Perturbator + Health + Author & Punisher | Trädgår’n, Göteborg | 29 oktober 2022
BOKA BILJETT

Perturbator + Health + Author & Punisher | Berns, Stockholm | 30 oktober 2022
BOKA BILJETT

BILJETT KÖPT TILL TIDIGARE DATUM:
Redan köpt biljett till de uppskjutna konserterna 2021 gäller även till de nya datumen. Notera att konserten i Göteborg har bytt lokal till Trädgår’n.

Perturbator är ljudet som skulle ha uppstått ifall 80-talets pastellfärgade synthvåg hade slungats rakt in i en dystopiskt kaotisk framtid. I de djupa skuggorna vilar obeskrivliga fasor, adrenalinnivån är förhöjd, atmosfären har en olycksbådande smak.

Bakom Perturbator står den franske producenten James Kent. Som son till den legendariske rockjournalisten Nick Kent fick James sin första Panteraskiva som treåring och en gitarr som elvaåring. Därför är det inte så underligt att James tog steget via olika black metal-band innan han till sist gjorde sig hemmastadd i synthwavevärldens mörkare hörn.

Sen 2012 års egenutgivna EP ”Night Driving Avenger” och fullängdaren ”Terror 404” har Perturbator rört sig från de små klubbarna till att inta storfestivaler som Hellfest, Download och Graspop. Det mästerliga albumet ”New Model” gick rakt in som sjua på amerikanska Billboards electronic-lista och 2019 krönte James Kent med att spela inför ofattbara 500 000 personer på Pol’and’Rock Festival. Längs vägen har James Kent även samarbetat med såväl electronicagiganten Jean-Michel Jarre som de svenska metalfavoriterna Cult of Luna.

Musikaliskt rör sig Perturbator obehindrat mellan Nine Inch Nails suggestiva dimmor, landsmannen Kavinskys urbana sväng och Vangelis dramatiska skimmer. Och resultatet är förödande bra.

Då Perturbator kommer till Sverige i oktober 2022 tar han med sig det experimentella noiserockbandet Health och den amerikanska industrimetalakten Author & Punisher. Det kommer med andra ord bli två riktigt tunga helkvällar i Stockholm och Göteborg!

Om biljettköp till Perturbator:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Trädgår'n | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 265 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år

  Konserten har flyttats till ett senare datum + bytt lokal. Redan köpt biljett till tidigare datum gäller även till det nya datumet.

  Biljetter Biljetter
 • —Berns | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 295 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år

  Konserten har flyttats till ett senare datum. Redan köpt biljett till tidigare datum gäller även till det nya datumet.

  Biljetter Biljetter