Persefone

PERSEFONE

Special guests: Hypno5e + Stellar Circuits + Lamp3ra

28 FEBRUARI: GÖTEBORG | VALAND

BOKA BILJETT

29 FEBRUARI: STOCKHOLM | HUS 7

BOKA BILJETT

VÄSKFÖRBUD:
För allas säkerhet följer vi Polisens nya regler. Det innebär att inga väskor – oavsett storlek eller modell – får tas med. Lämna väskan hemma.

Persefone tar sin andorranska förtruppsmetal till Sverige. Progressive death metal när den är som mest innovativ och suggestiv.

Den progressiva death metal-sensationen Persefone härstammar från den europeiska mikrostaten Andorra, inklämd mellan Frankrike och Spanien. Knappast någon plantskola för metalband, men sextetten har satt det lilla furstendömet på hårdrockskartan. Med sitt massiva och tekniskt avancerat sound, som bär både melodiska och progressiva grunddrag.

Andorra må göra smärre avtryck på den geopolitiska europeiska scenen. Desto större finsmakaravtryck gör Persefone på metalscenen. För den som vill ha sin metal experimentell, nyskapande och innovativ är Persefone idealet.

Nu kommer andorranerna till Sverige, med sig tar de ett gäng avantgarde-band inom metal, Hypno5e, Stellar Circuits och Lampr3a.

Om biljettköp till Persefone:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Valand | Göteborg

  Insläpp:

  Special guests: Hypno5e + Stellar Circuits + Lamp3ra
  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Hus 7 | Stockholm

  Insläpp:

  Special guests: Hypno5e + Stellar Circuits + Lamp3ra
  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter