Passenger

Passenger
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Det finns två sidor av Passenger. Dels har vi popartisten med de storslagna låtarna, som toppar hitlistorna. Dels har vi den introverte brittiske singer/songwritern, som har gett oss oförglömliga små guldkorn. På Passengers nya skiva “Runaway” lutar han sig mot den poppigare sidan.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits förvandlade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist. Han varvar fortfarande gärna stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

“Runaway” är Passengers tionde album på elva år. Skivan spelades in i Storbritannien och Australien, men estetiken är snarare hämtad från USA. Med lap steel, mandolin och en del banjo har “Runaway” drag av americana, fast i tydlig Passenger-förpackning. Placeras skivan bredvid fjolårets “The Boy Who Cried Wolf” blir spännvidden i Mike Rosenbergs musik tydligt, hur han snyggt kan varva mellan det introverta och det episkt poppiga.

Passenger har ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken.

Om biljettköp till Passenger:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor