Oh Wonder

Oh Wonder
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

I en era där många popkarriärer är utstuderat planerade in i minsta detalj är Oh Wonder det stora undantaget. De är bandet som uppstod av en slump, duon som aldrig skulle spela live, men som råkade spendera ett drygt år på att turnera jorden runt.

Den klassiskt skolade pianisten och violinisten Josephine Vander Gucht skulle precis inleda sin karriär som jurist då hon mötte producenten Anthony West i London. Tillsammans började de ladda upp en låt i månaden på SoundCloud. Efter bara några månader hade flera av deras låtar över tio miljoner streams var – de hade fått fans över hela världens och skivbolagen började dra i duon. Det var då de insåg att de hade blivit ett band.

Efter 15 månader och lika många uppladdade låtar på SoundCloud gav Oh Wonder på egen hand ut sin debutskiva. Därefter skulle de ge fyra konserter – i London, Paris, New York och Los Angeles. Men intresset var så stort att Oh Wonder plötsligt hade gjort 162 konserter på 14 månader i 112 olika länder.

Två år efter debutskivan är Oh Wonder aktuella med uppföljaren ”Ultralife”. Den här gången är det en skiva och inte ett knippe fristående låtar som de har skrivit och producerat. Men det svävande popanslaget och den drömska samklangen mellan Josephine och Anthonys röster är fortfarande den samma.

Efterlängtade ”Ultralife” släpptes 14 juli och med det i ryggen kom Oh Wonder till Stockholm för en slutsåld konsert på Debaser Strand.

Om biljettköp till Oh Wonder:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor